Hos oss hittar du de bästa golfbollarna som vi förser med ditt reklamtryck!   Kontakta oss för bästa "dagspris" redan idag ! (Minimibeställning 15 dussin bollar vid reklamtryck.)

 

 

 

 

Titleist Pro V1 ger en fantastisk längd och en hållbarhet som golfspelare räknar med, samt att bollen nu kan leverera bättre spinnkontroll och en jämnare bollflykt. Denna avancerade prestationsförmåga kommer från en ny innovativ ZG process (tillverkningsprocess för kärnan), ett ionomeric lager, ett skal av urethane elastomer samt en sfäriskt delad dimpledesign. Det nya mönstret med 352 dimplar är delat på 3 symetriska axlar, dessa nya aerodynamiska egenskaper ger en mer penetrerande bollflykt som är stabilare i luften under vindiga förhållanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titleist PRO V1x. längre slag och en jämnare bollflykt tillsammans med den välkända känslan och Drop-and-Stop i närspelet. Pro V1x har en tvådelad höghastighetskärna som är mjuk i mitten, ett ionomeric inkapslande lager, samt ett urethane elastomer skal med ett sfäriskt delat dimple mönster med 328 dimplar. En högre bollbana bidrar till Pro V1x flyger längre samt ger en jämnare bollflykt som håller sig stabilare i luften under vindiga förhållanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DT TruSoft har ännu lägre kompression än tidigare modeller och erbjuder en extremt mjuk känsla, samtidigt som den leverar längd och bra närspelskontroll. Passar alla golfare som vill ha en extremt mjuk golfboll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nya NXT Tour soft är designad att ge lågt spinntal med driver och långa järn för enastaående längd, överlägsen närspelsprestanda och mjuk känsla. Denna avancerade multi-komponentboll har en nykonstruerad stror dubbelkärna med mjukt mitt, mjukt skal av Fusablendmaterial med en ny design av 302 octahedral dimpelmönster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titleist Velocity. Den explosiva längden i nya Velocity ger hög initial bollhastighet på alla fullaslag med spelbar känsla i närspelet. Velocity använder sig av LSX teknologi för att ge en kärna med hög hastighet insluten i ett skal bestående av 332 icosahedralteknologi dimple design med en NaZz blandning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike One Tour D är en tourboll som ger dig lägre spinn med drivern och de långa järnen. Samtidigt är känslan och spinnet i de kortare spelet väldigt högt. Tiger woods har bland annat spelat på One Tour D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike RZN Black är en tourinspererad 4-delsboll med en vidareutvecklad RZN kärna för längre och stabilare bollflykt. Det självklara valet inom RZN familjen för den bättre spelaren med högre svinghastighet. Uretanskal med optimala spinnegenskaper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjord för de som vill slå långt, Nike One RZN X"s Golfbollar är idealiska för de riktigt hårdslående golfspelarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike 20XI är konstruerad med fyra lager kärna för "Tour spelare" Med bättre prestanda från tee och i närspel. Samt en större, mjukare RZN kärna. Dessa bollar maximerar längden för erfarna spelare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike RZN Platinum är en tourinspirerad 4-delsboll med en vidareutvecklad RZN kärna. För den bättre spelaren som söker en boll med optimala spinnegenskaper. RZN Platinum har en lägre kompression än RZN Black och lämpar sig därmed bra till spelare med normal till hög svinghastighet. Uretanskal med optimala spinnegenskaper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En 3-dels golfboll från Nike som erbjuder bra längd och kontroll. Bollen är vidareutvecklad från sin föregångare för att ge längre och mer stabil bollflykt. Utsidan har fått ett inomerskal för optimal hållbarhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Callaway warbird. En boll som är konstruerad för att gå långt, riktigt långt. Den hållbara 2-delade bollen är laddad med en "supercharged" kärna som ger maximal utdelning av varje slag.

Callaway warbird

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Callaway supersoft. Callaways nya 2-delsboll. Som namnet tyder så är det den mjukaste bollen på marknaden. Även här har Callaway arbetat fram mer kontroll över bollen, vilket ger bättre längd och mindre spin ifrån tee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Callaway Crome Soft.En 3-dels boll med ett uretanskal vilket ger kontroll runt green. SoftFast kärna ger dig längd med drivern och låg spinn samtidigt som du får en otroligt mjuk känsla och hög spinn med wedgarna för ökad kontroll. Med Callaway HEX teknologi får spelaren långa bollbanor.

våra ledande märken. Söker du andra bollar?

Kontakta oss,